FırsatlarManşetler

Redmi Note 12’de fırsat: Snapdragon 4 Gen 1 ve 120 Hz ekrana daha uygun fiyata sahip olun

redmi note 12

Xiaomi Redmi Note 12 modeli, tüketicilerin radarında önemli bir yer tutuyor. Hepsiburada’da yer alan bir fırsat sayesinde bu modele normal fiyatına göre 1000 TL kadar indirimle sahip olmak mümkün oluyor. Redmi Note 12’nin öne çıkan özellikleri ve fırsat ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Piyasaa fiyatı 9.499 TL olan Redmi Note 12’nin gri renkli versiyonunu, şu anda 8.493,26 TL’ye satın almak mümkün oluyor. Bu da demek oluyor ki; zaten performans ve uygun fiyatı bir arada sunan bir telefon modeliyle daha da uygun fiyata tanışmış oluyorsunuz.

Redmi Note 12 özellikleri

Redmi Note 12, Qualcomm imzalı Snapdragon 4 Gen 1 işlemciyle geliyor. 6 GB RAM ile desteklenen bu işlemci, telefonunuzun uygulamalar arasında akıcı bir şekilde geçiş yapmasını sağlıyor. Özellikle çoklu görevlerde bile sizi yarı yolda bırakmayacak bir performans sergiliyor. 6,67 inçlik AMOLED ekrana sahip olan Xiaomi Redmi Note 12, 120 Hz ekran yenileme hızıyla oldukça akıcı bir ekran deneyimi vaat ediyor. Ekran parlaklığı ise 1.200 nite ulaşıyor. Bu sayede, güneşli bir günde bile ekranınızı net bir şekilde görebilirsiniz. Modelin depolama kapasitesi 128 GB. Ayrıca, microSD kart desteği de bulunuyor. Yani depolama alanını artırmak isterseniz, bu oldukça kolay.

48 megapiksel ana kamera, f/1.8 diyafram açıklığına sahip. Ayrıca, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro kamera da mevcut. Ön yüzünde ise 13 megapiksel bir kamera bulunuyor. Hem ana hem de ön kameralar Full HD video kaydı yapabiliyor.

5.000 mAh pil kapasitesi olan bu model, 33 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Telefonu sadece 22 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaştırabiliyorsunuz. IP53 sertifikasına da sahip olan telefon, su sıçramalarına karşı dayanıklı. Ayrıca, yan tarafında parmak izi sensörü de bulunuyor.

Görüldüğü üzere, Xiaomi Redmi Note 12 modeli birçok özelliği uygun fiyat etiketiyle tüketicilere sunuyor. Özellikle yeni indirim fırsatıyla bu model, kaçırılmaması gereken bir fırsat haline geliyor. Şimdi daha uygun fiyatla sahip olabileceğiniz bu modeli kaçırmayın!

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER