Teknoloji

Xiaomi Redmi K30S için ilk resmi ipucunu verdi

xiaomi redmi k30s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi, Redmi K30S adını taşıyan yeni telefonu için ilk işaretleri sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Redmi’nin Genel Müdürü’nün Weibo’da yaptığı paylaşıma Xiaomi’nin mobil biriminin başkanı yanıt verdi. Şirket bu diyalogla Redmi K30S’e dair heyecanı da artırmayı hedefliyor.

İddialara göre, Redmi K30S’in tanıtımı 27 Ekim’de gerçekleşecek. Telefonun satışları ise 1 Kasım’da başlayacak. Ancak henüz bu konuyla ilgili bir doğrulama gelmiş değil.

Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Redmi K30S tahmin edilenden daha düşük bir fiyat karşılığında satılacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinde Dimensity 1000+ işlemcili Redmi K30 Ultra’nınkinden daha düşük bir rakam yazacak. K30S’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı belirtilirken; China Mobile telefonun Mi 10T’nin farklı isimli bir versiyonu olacağını “yanlışlıkla” doğruladı.

TENAA tarafından yayınlanan özellik listesi de, benzer bir durumu işaret ediyor. Akıllı telefonun bu hafta itibarıyla Avrupa’da satışa sunulan Mi 10T ile aynı özelliklere sahip olduğu görülüyor. Mi 10T Çin’de piyasaya çıkmamıştı.

Xiaomi Redmi K30S, Çin’de oldukça uygun fiyatlı bir alternatif olacak gibi görünüyor. Telefona dair tüm detayları önümüzdeki günlerde görmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER