ManşetlerSatın Alma Rehberi

Ucuz kulaklık isteyenler için Xiaomi Redmi Airdots Tws indirimde

xiaomi redmi airdots tws
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kablosuz kulaklık arayan tüketiciler için her keseye uygun bir seçenek var. Ucuz kulaklık arayışında olanların bu indirim de epey hoşuna gidecektir diye düşünüyoruz. Xiaomi’nin alt markası Redmi etiketiyle sunulan Airdots Tws kablosuz kulaklık, bugüne özel olarak yüzde 50’ye yakın bir indirimle sunuluyor.

299 TL’lik liste fiyatına sahip olan Xiaomi Redmi Airdots Tws, bugüne özel olarak 149,90 TL’lik indirimli fiyattan sunuluyor. Böylelikle tüketiciler orta seviyede bir fiyata sahip olan kulaklığı epey ucuza getirmiş olacaktır.

Bluetooth 5.0 destekli kulaklığın çift telefon desteği bulunmuyor. Bunun yanı sıra suya ve tere dayanıklı değil, aktif gürültü engelleme özelliği de yok. Tek bir şarjla kulaklık 4 saate kadar müzik dinleme imkan sunuyor. Kulaklığın 1.5 saatte şarj olduğu, şarj kutusunun ise yaklaşık iki saate dolduğu bilgisi paylaşılıyor.


xiaomi redmi airdots twsXiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık

%6 indirim 299,00 TL279,90 TL
SEPETTE %46 – 149,90 TL

SATIN AL


Redmi Airdots Tws ile ilgili yorumlara baktığımızda çoğunlukla olumlu olduğunu görüyoruz. Ürün Hepsiburada’da 5 üzerinden 4,3 puan almış. Kulaklıkların ses kalitesi övülürken telefon görüşmelerinde sunduğu performansın ise vasatı geçmediği belirtiliyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER