FırsatlarManşetler

Xiaomi Mi TV Stick FHD cihazında indirim ve günün diğer fırsatları

xiaomi mi tv stick

Elektronik ürün satın almak için fırsatları kollayanlar için birtakım fırsat haberlerimiz var. GittiGidiyor şu sıralar seçili teknoloji ürünlerinde yüzde 18’e varan indirim fırsatları sunuyor. Bu kampanya sayfası üzerinden tüm fırsatları incelemeniz mümkün. Dikkat çekici bazı fırsatları ise burada aktarıyoruz.

Android işletim sistemiyle çalışan ve TV’nin HDMI portuna rahatlıkla takılan çubuk tipinde aygıtlar sayesinde özellikle daha eski TV’lere güncel akıllı TV özellikleri kazandırılabiliyor. Xiaomi Mi TV Stick FHD Media Player böyle bir ürün. 447,30 TL’lik indirimli fiyatıyla Xiaomi Mi TV Stick, 1080p çözünürlük, Dolby DTS, Chromecast, Android TV gibi özellikleri sunuyor.

Daha önce PlayStation 5 alıp da şimdi yanına bir kulaklık isteyenler için
Sony Playstation 5 Pulse 3D Kablosuz Kulaklık Midnight Black ( Sony Eurasia Garantili) ürünü 1027 TL’lik indirimli fiyatıyla birlikte sunuluyor.

Bir akıllı saatten beklediğiniz birçok sağlıklı yaşam ve egzersiz özelliğini şık bir gövdede sunan, daha önce detaylı incelemesini de yayınladığımız Huawei Watch GT Elegant Akıllı Saat, 902 TL’lik indirimli fiyatla geliyor.

İyi bir oyun bilgisayarı isteyenler için Monster Abra A5 V18.2 Dizüstü Bilgisayar (Laptop), 13199 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Intel Core i7-11800H işlemci, 8GB RAM, 500GB SSD, RTX3050Ti, 15.6” FHD ekran gibi özellikleri var. İşletim sistemi lisansının olmadığını belirtelim.

Bir başka dizüstü bilgisayar fırsat ürünü de Asus’tan. Asus TUF Dash F15 FX516PC-HN023 Dizüstü Bilgisayar (Laptop); Core i5-11300H, 16GB RAM, 512GB SSD, Nvidia RTX3050, 144Hz 15.6″ FHD ekran gibi özelliklere sahip. 11799 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Bir SSD satın almayı düşünenler için Amazon.com.tr‘de dikkat çeken fırsat var. SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5″/7mm, 530 MB/sn’e kadar – SDSSDA-240G-G26 ürünü 316,95 TL indirimli fiyatıyla sunuluyor. Amazon.com.tr’nin Bilgisayar ve tarafındaki diğer fırsatlarına da göz atmanızı tavsiye ederiz.

Akıllı telefonu veya diğer mobil cihazları için bir powerbank arayanlar için de Amazon.com.tr’de ilgi çekici powerbank fırsatlarının bulunduğunu belirtelim.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER