Teknoloji

Xiaomi Mi Pad 5 tabletin tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi mi pad 5

Xiaomi Mi Pad 5 tablet hakkındaki söylentiler birkaç haftadır etrafta dolaşıyor. Şirket tabletin tanıtım tarihini sonunda açıkladı. Mi Pad 5, 10 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Çinli üretici şimdiye kadar Mi Pad 5 hakkında pek detay vermiş değil. Ancak Weibo’da paylaşılan tanıtım afişi, tabletin kalem desteğiyle geleceğini doğruluyor. Tabletin kutusundan kalem çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Söz konusu görsel, Mi Pad 5’in düz çerçeveye sahip olacağını da gösteriyor. Kenarlardan birinde görünen anten ise tabletin metal bir kasa ve hücresel bağlantı desteğiyle geleceğini gözler önüne seriyor.

xiaomi mi pad 5

Mi Pad 5 serisinde üç tabletin bulunması bekleniyor. Bu tabletlerin Mi Pad 5, Mi Pad 5 Lite ve Mi Pad 5 Pro isimlerini taşıyacağı belirtiliyor. Üç tablette de 10.9 inç 120 Hz IPS LCD ekranların bulunacağı konuşuluyor.

Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro’nun Snapdragon 870 işlemciyle geleceği söyleniyor. Mi Pad 5 Lite’ın kalbinde ise Snapdragon 860 işlemcinin bulunacağı belirtiliyor. Sızıntılara göre, Mi Pad 5 Mi 11’inkine benzer bir kamera adasıyla gelecek. Tabletle birlikte kalem yuvası da olan özel bir klavyeli kılıf sunulması bekleniyor.

Xiaomi Mi Pad 5 ile aynı günde Mi Mix 4’ü de gözler önüne çıkaracak. Şirketin tanıtım öncesinde iki cihaza dair yeni detaylar paylaşması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER