Teknoloji

Xiaomi Mi Pad 5 tabletin pil kapasitesi ortaya çıktı

xiaomi mi pad 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi Mi Pad 5 serisi tabletlerin önümüzdeki dönemde tanıtılması bekleniyor. iPad Pro, Samsung Galaxy Tab ve Huawei Mate Pro tabletlerle rekabete girmesi öngörülen Mi Pad 5 ile ilgili sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Bu sızıntıların en yenisi, serinin üyelerinden birinin pil kapasitesiyle ilgili. Çin’de 3C tarafından onaylanan Mi Pad 5 tabletlerden birinin iki adet 4260 mAh kapasiteli pil taşıdığı görülüyor. Bu da tabletin 8520 mAh kapasiteli bir pile sahip olduğu anlamına geliyor.

Dedikodulara göre, seride standart Mi Pad 5’e Mi Pad 5 Pro tablet de eşlik edecek. Pro versiyonda 120 Hz LCD ekranın bulunacağı ve bu ekranın dokunuş örnekleme hızının 240 Hz olacağı belirtiliyor. Hücre aktif kalem teknolojisi desteği, WQXGA görüntü oranı ve 2560 x 1600 piksel çözünürlük de ekranın özellikleri arasında sayılıyor.

Xiaomi Mi Pad 5 serisi tabletlerde Mi 11 serisi akıllı telefonlarda olduğu gibi üçlü kamera sisteminin bulunması bekleniyor. Kamera özelliklerinin bir tableti alırken ne kadar etkili olacağı bilinmese de, Xiaomi’nin yeni tabletleri için iddialı olduğu anlaşılıyor.

İLGİLİ HABERLER