Teknoloji

Xiaomi Mi Pad 5 Pro Snapdragon 870 ile gelecek

xiaomi mi pad 5 pro

Xiaomi’nin bu ay bitmeden yeni üst sınıf tabletini tanıtması bekleniyor. Mi Pad 5 serisi altında sunulacağı söylenen cihazlar için henüz doğrulama gelmiş değil. Ancak yeni sertifikalar sayesinde Xiaomi Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro hakkında yeni bilgiler edinmek mümkün oluyor.

TENAA kayıtlarında görülen M2105K81C model numaralı cihazın Mi Pad 5 Pro olduğu belirtiliyor. 5G desteğine de sahip cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemciyle geleceği görülüyor. Sadece Wi-Fi bağlantı desteği bulunan Mi Pad 5’in kalbinde ise Snapdragon 860’ın bulunacağı söyleniyor. Daha önceki sızıntılarda bu tabletin Dimensity 1200 işlemciyle geleceği iddia edilmişti.

Mi Pad 5 Pro, 11 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü ekranın yenileme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor. Ekranın kalem desteği sunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi Pad 5 Pro ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 8520 mAh kapasiteli pilden alacak. Tabletle ilgili olarak önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER