Teknoloji

Xiaomi Mi Mix Nano dedikodusunu Xiaomi yöneticisi yalanladı

xiaomi mi mix nanoXiaomi’nin geçtiğimiz ay tanıttığı Mi Mix, ilk bakışta gören herkesi etkilemeyi başarmıştı. Neredeyse çerçevesiz olan akıllı telefonun büyük boyutları ise telefona yöneltilen az sayıdaki eleştiriden biri olmuştu. Bu eleştirilerden kısa bir süre sonra Xiaomi Mi Mix Nano olarak anılan daha küçük bir versiyona ait bazı işaretler gün yüzüne çıkmıştı. Bazı potansiyel kullanıcıları çok sevindiren bu ihtimali, Xiaomi’nin pazarlama direktörü Zang Zhiyuan çöpe attı. Zhiyuan, Weibo üzerinden yaptığı açıklamada böyle bir modelin var olmadığını belirtti.

Mi Mix, geçtiğimiz ay Mi Note 2’nin tanıtımı için düzenlenen etkinlikte adeta rol çalmıştı. Ön yüzeyinin yüzde 91.3’ü ekranla kaplı olan telefon; Qualcomm Snapdragon 821 işlemci, 4 veya 6 GB RAM ve 128 veya 256 GB dahili depolama alanı gibi özellikleriyle de yarattığı etkiyi kuvvetlendirmişti.

Ancak telefonun en dikkat çeken yeri olan ekranı, çeşitli eleştirileri de beraberinde getirmişti. 6.4 inç ekranın çok büyük olduğu şikayetleri duyulmaya başlamışken, Xiaomi Mi Mix Nano dedikoduları ortaya çıkmıştı. Bu versiyonda 5.5 inç bir ekranın ve 64 GB dahili depolama alanının bulunacağı iddia edilmişti.

Xiaomi Mi Mix Nano dedikodusunu başka bir üretici ortaya atmış

Xiaomi pazarlama direktörü Zang Zhiyuan, Mi Mix Nano adında bir ürün için çalışma yapmadıklarını belirtirken, bu iddianın başka bir üretici tarafından ortaya atıldığını ve bir pazarlama numarasından ibaret olduğunu dile getirdi.

İLGİLİ HABERLER