Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellik ve fiyat iddiaları

xiaomi mi mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 ile ilgili dedikodu ve sızıntılar giderek artıyor. Çin kaynaklı yeni bir haber, akıllı telefonun fiyatı ve en önemli satış noktası olan ekranıyla ilgili yeni bilgilere ulaşmayı sağlıyor.

MyDrivers sitesinin haberine göre, Mi Mix 4 Mi 11 Ultra’ya kıyasla daha yüksek bir fiyat karşılığında satılacak. Ancak bu durumun anlaşılır bir sebebi var. Öncelikle bu telefonun ön kamerası ekranın içine yerleştirilecek. Bu da doğal olarak bir fiyat artışını beraberinde getiriyor.

Buna ek olarak, ekranın kenar çerçeveleri de mümkün olduğunca ince tutulacak. Böylelikle tam ekran deneyiminin güçlendirilmesi sağlanacak. Ekranın alt kenar çerçevesinin ne kadar inceltilebileceği merak ediliyor.

Ekranın çözünürlüğünün ise Full HD+ olması bekleniyor. Bunun temel sebebinin ise ön kameranın da ekranın içine yerleştirilmesi olduğu söyleniyor.

Xiaomi Mi Mix 4, büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle gelecek. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli 120W şarj desteğine sahip pilin vermesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER