Teknoloji

Xiaomi’den Mi Mix 4 konusunda geri adım

xiaomi ptt indirim mwc 2020 120W

Xiaomi’nin marka tanıtım müdürü, geçtiğimiz hafta yaptığı bir sosyal medya paylaşımında takipçilerinden kendisine Mi Mix 4 hakkında soru sormayı bırakmalarını istemiş ve böyle bir telefonun olmayacağını belirtmişti. Ancak Çinli şirketin yöneticisi, başka bir açıklamayla bu sözlerini düzeltti ve Xiaomi Mi Mix 4 ile ilgili umutları yeniden canlandırdı.

Xiaomi yöneticisi, yaşanan kafa karışıklığı konusunda suçu kendisini “yanlış anlayan” medya mensuplarına attı. Edward Bishop, kendisinin geçtiğimiz hafta gerçekleşen etkinlikte Mi Mix 4’ün olmadığını anlatmaya çalıştığını belirtti.

Xiaomi hayranları Mi Mix 4 konusunda istekli

Xiaomi’nin hayranları, Mi Mix 4 konusunda oldukça istekli görünüyor. Sosyal medyada ve forumlarda bu cihazla ilgili çok sayıda soru soruluyor. Ancak bazı Xiaomi yöneticileri, şirketin kararı henüz netleşmeden sosyal ağlardaki meraklı sorulara yanıt vermeyi seçmişe benziyor.

Sonuç olarak Mi Mix 4 için ortada yine bir belirsizlik hakim. Xiaomi cephesinden kesin bir açıklama gelinceye kadar da bu belirsizlik sürecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER