Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 3 için oklar 15 Eylül’ü işaret ediyor

xiaomi mi mix 3Xiaomi Mi Mix serisi ile ön paneli neredeyse tamamen ekranla kaplı telefonlar dönemini başlatmıştı. Şirketin serinin en yeni üyesiyle çerçevesiz ekran deneyimini nereye taşıyacağı da bir süredir merak ediliyor. Xiaomi Mi Mix 3 adını taşıması beklenen telefonla ilgili sızıntılar, heyecanlananları haklı çıkaracak türden işaretler barındırıyor.

Ekran-kasa oranı konusunda Mi Mix 3’ün karşısında kısa süre önce tanıtılan Vivo NEX ve Oppo Find X gibi rakipler bulunuyor. Ancak internete sızan ve Mi Mix 3’e ait olduğu söylenen bir tanıtım görseli, Xiaomi’nin bu konudaki en büyük silahının neredeyse yok gibi görünen alt çerçeve olabileceğini gösteriyor.

Söz konusu görsel, telefonun tanıtım tarihi konusunda da oldukça somut bir bilgi barındırıyor. Görselde telefonun tanıtım tarihi olarak 15 Eylül gösteriliyor. Daha önceki dedikodularda da bu tarihin adının geçmesi, 15 Eylül’ün resmi tanıtım tarihi olma ihtimalini iyiden iyiye kuvvetlendiriyor.

İnternete sızan son görselde, telefonun üst kısmını görmek mümkün olmuyor. Ancak Xiaomi Mi Mix 3’ün üst ekran çerçevesinin de alt çerçeve kadar ince olması ve kameranın periskop benzeri bir mekanizmayla yükselmesi öngörülüyor. Bu öngörünün doğruluğunu görmek içinse 15 Eylül’e kadar beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER