Teknoloji

Xiaomi Mi Mix 2s amiral gemilerine meydan okuyacak

xiaomi mi mix 2s
Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi, 2016’da tanıttığı Mi Mix ile çerçevesiz tasarım çılgınlığının ilk kıvılcımını yakmıştı. Şirket, geçtiğimiz yıl tanıttığı Mi Mix 2 ile bu ateşi biraz daha büyütmüştü. Bu yolculuk 2018’de de Xiaomi Mi Mix 2s ile devam edecek gibi görünüyor. XDA Developers’ın yerleşik yazılım dosyaları üzerinden yaptığı keşifler, etkileyici teknik özellikleri işaret ediyor.

Mi Mix 2s’in kalbinde Qualcomm’un en güçlü yonga seti Snapdragon 845’in bulunması kesin görünüyor. Snapdragon 845, Qualcomm’un bugüne kadar ürettiği en güçlü yonga seti olma özelliğini taşıyor.

XDA Developers’ın ulaştığı özel bir duvar kağıdına göre, akıllı telefonda 18:9 görüntü oranına sahip 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü bir ekran bulunacak. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Mi Mix 2’nin ekranı da aynı nitelikleri taşıyordu. 3400 mAh kapasiteli pil de Mi Mix 2’den Mi Mix 2s’e geçerken değişmeyen unsurlar arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun kutusundan Android Oreo yüklü olarak çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Xiaomi’nin yeni telefonunun yapay zekâ destekli kamera özelliklerine sahip olması da beklentiler arasında yer alıyor. Mevcut bilgiler, Mi Mix 2s’in amiral gemilerine meydan okuyacak türden bir performans vadettiğini gösteriyor.

Xiaomi Mi Mix 2s MWC 2018’de tanıtılabilir

Xiaomi Mi Mix 2s için şu ana kadar resmi bir işaret vermiş değil. Ancak akıllı telefonun ay sonunda başlayacak 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) tanıtılabileceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER