Teknoloji

Xiaomi Mi Max 3 tanıtımı motorlu kamera kurulumunu işaret ediyor

xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3’e ait olduğu söylenen fotoğraflar, kısa süre önce internete sızmıştı. Yeni tasarım anlayışını gözler önüne seren fotoğraflarda ön kameranın olmaması dikkat çekmişti. Yeni ortaya çıkan ve Mi Max 3 için hazırlandığı söylenen bir tanıtım görseli, neden ön kameranın görülmediği konusuna açıklama getiriyor.

Söz konusu tanıtım görseli oldukça basit görünüyor. Sadece bir akıllı telefon siluetinin yer aldığı görselde, telefonun üst kısmındaki çıkıntı dikkat çekiyor. Bu görüntü, Xiaomi’nin yeni Mi Max cihazında ekran çerçevesini iyice incelteceğini ve telefona motorlu bir ön kamera sistemi yerleştireceğini düşündürüyor.

Görselde telefon siluetinin altında “Mi’nin ışığı” yazısı ve “09.2018” ibaresi yer alıyor. Kesin bir gün verilmese de, şirketin tam tarihi de yakında açıklaması bekleniyor. Eylül ayında Xiaomi’nin karşısında Apple, LG ve Sony gibi güçlü rakiplerin yeni amiral gemilerinin olması da muhtemel görünüyor.

Xiaomi Mi Max 3’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin, 8 GB RAM’in ve 256 GB dahili depolama alanının bulunması bekleniyor. Arkasında çift lensli bir kamera kurulumu taşıması öngörülen telefonun kutusundan Android 9.0 ile çıkabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER