Teknoloji

Xiaomi Mi Max 3 sızıntısı çok büyük bir ekran ve pili işaret ediyor

xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3 ile ilgili ilk bilgiler geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İnternete sızan yeni taslak görüntüler, Mi Max 3’ün arka panel tasarımı hakkında somut bir fikir edinmeyi sağlıyor. Arka panelde göze ilk olarak çift arka kamera çarpıyor.

Panelin ortasında da parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Mi Max 3’ün iki farklı mavi tonu ve siyahtan oluşan renk seçenekleri de sızıntı sayesinde gün yüzüne çıktı.

Mi Max 3’te bulunması beklenen diğer özellikler de internette dolaşıyor. Akıllı telefonda 18:9 görüntü oranına sahip 7 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı söyleniyor. Bu ekranın 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Arka kamera çözünürlüklerinin ise 12 ve 5 megapiksel olacağı ifade ediliyor. 5500 mAh kapasiteli devasa pil de Mi Max 3’ün heyecan uyandıracak özellikleri arasında sayılıyor.

Akıllı telefonun iki farklı versiyonunun hazırlandığı söyleniyor. Bunlardan birinde Qualcomm Snapdragon 635, diğerinde ise Snapdragon 660 yonga setinin kullanılması bekleniyor. Snapdragon 635’e 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının, Snapdragon 660’in ise 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor.

Xiaomi Mi Max 3 haziranda resmiyet kazanabilir

Xiaomi Mi Max 3, büyük ihtimalle önümüzdeki haziran ayında resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun Çin’de 1700 yuan (1006 TL) karşılığında satılabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER