Teknoloji

Xiaomi Mi Max 3 resmi duyurudan önce basın fotoğraflarıyla görüldü

xiaomi mi max 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3’ün 19 Temmuzda gerçekleşecek resmi tanıtımı öncesinde, Xiaomi bu büyük ekranlı telefonun ilk resmi fotoğrafını yayınladı. Fotoğraf telefonun daha önce konuşulan tasarımını doğrularken, aynı zamanda çeşitli renk seçeneklerini de gösteriyor.

Beklendiği gibi, Mi Max 3’te büyük bir ekran bulunacak ve bunun görüntü oranı 18:9 olacak. Ekranın üst kısmında ise çentik bulunmuyor. Nispeten kalın ekran çerçeveleri 6.9 inç LCD ekranın alt ve üst kısmında dikkat çekiyor. Bu da cihazın tek elle tutuşunu etkileyecektir. Arka tarafa geçtiğimizde ise Mi Max 3’ün son zamanlarda çıkan çoğu Xiaomi telefonuyla benzer bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Yani alüminyumla kaplı arka yüzeyin merkezinde dairesel parmak izi okuyucusu bulunuyor. Arka tarafta biri 12 megapiksel, diğeri de 5 megapiksel çözünürlüklü iki adet kamera modülü de bulunuyor. Ayrıca önde de 8 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Dedikodusu yapılan teknik özelliklere baktığımızda da bu telefonun orta segment bir telefon olacağını anlıyoruz. Snapdragon 636 işlemci ya 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza ya da 4 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB dahili hafıza ile birlikte sunulacak. Mi Max 3 Pro adlı bir başka cihazın da Snapdragon 710 işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızayla geleceği söyleniyor. Her iki durumda da, telefonda 5500 mAh gibi devasa kapasiteye sahip pil bulunacak. Android 8.1 Oreo ve onun üstünde MIUI 9.6 kullanıcı arayüzü yüklü olarak geliyor.

Xiaomi Mi Max 3’ün siyah, mavi ve altın renk seçenekleri bulunacak. Fiyatı belli değil, ancak teknik özelliklere bakıldığında orta segment telefon çizgisinde bir fiyattan sunulmasını bekleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER