Teknoloji

TENAA belgeleri Xiaomi Mi CC9’un tüm özelliklerini gözler önüne seriyor

Xiaomi Mi CC9, 2 Temmuz’da tanıtılacak. Ancak akıllı telefonun bazı özellikleri şimdiden Xiaomi tarafından açıklanmış durumda. 48 megapiksel çözünürlüklü arka ve 32 megapiksellik ön kameranın varlığı daha önce duyurulmuştu. Akıllı telefonun diğer özellikleri de TENAA’ya verilen belgeler sayesinde gün yüzüne çıktı.

TENAA’nın belgelerinde M1904F3BT model numarasıyla boy gösteren telefonun Mi CC9 olduğu daha önceki sızıntıların da yardımıyla anlaşılıyor. TENAA belgeleri, telefonun kalbinde 2.2 GHz hızında sekiz çekirdekli bir yonga setinin bulunduğunu doğruluyor. Bu işlemciye eşlik edecek paket konusunda ise kullanıcıların karşısına üç seçenek çıkacak. Bu seçenekler 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olacak. Telefonun işlemcisinin Qualcomm Snapdragon 710 veya 730 olması muhtemel görünüyor.

Xiaomi Mi CC9, 6.39 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü OLED ekrana sahip. Bu ekran parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3940 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Xiaomi’nin paylaştığı fotoğrafla doğrulanan üç lensli arka kamera, TENAA’nın belgeleriyle bir kez daha onaylandı.

xiaomi mi cc9TENAA’nın belgelerinde M1906F9SC model numaralı başka bir Xiaomi telefon daha görülüyor. Mi CC9e olduğu düşünülen telefonda 6.08 inç büyüklüğünde bir ekran ve 3940 mAh kapasiteli pil bulunuyor. TENAA’nın veri tabanında Mi CC9e’nin tüm özelliklerini görmek şu an için mümkün değil.

xiaomi mi cc9e

Xiaomi CEO’su Lei Jun ise Mi CC9 ve CC9e’ye sahnede üçüncü bir telefonun daha katılacağını açıkladı. Bu model Mi CC9 Meitu Custom Edition adını taşıyacak. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı cihazın özellikleri arasında sayılıyor. Meitu’nun güzellik filtreleri ve yapay zekâ destekli portre modu da telefonun dikkat çeken yetenekleri olarak aradan sıyrılıyor.

İLGİLİ HABERLER