Teknoloji

Xiaomi Mi CC9’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor

xiaomi mi cc9

Xiaomi Mi CC9 önümüzdeki hafta gözler önüne çıkacak. Ancak telefona dair bazı detaylar, Xiaomi tarafından sosyal ağlarda yapılan paylaşımlar sayesinde şimdiden biliniyor. Resmi kanallardan paylaşılan bilgilere, şimdi de internete sızan Mi CC9 kutusuna ait fotoğraflar eklendi.

Mi CC9’un kutusunun Xiaomi’nin diğer telefonlarına kıyasla daha renkli olması dikkat çekiyor. Kutunun üstünde “Chic” (Şık) ve “Cool” (Havalı) kelimelerinin yazdığı da biraz dikkatli bakıldığında görülüyor. Kutunun üstündeki metinde ise Mi CC9’un eğlenceli bir telefon olduğu ve eğlenceli ellerde olması gerektiği ifade ediliyor.

Xiaomi Mi CC9 kutusunun üstünde telefonun teknik özellikleri konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor. Ancak Xiaomi’nin resmi kanallarla yaptığı paylaşımlar, bunu bir sıkıntı olmaktan çıkarıyor. Akıllı telefonun arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunacağı daha önce açıklanmıştı. Bu modülde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlük lens üstlenecek. Telefonun önünde ise 32 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alacak. Xiaomi telefonun ön kamerasıyla çekilen bazı örnek fotoğrafları da paylaştı.

Xiaomi Mi CC9, 2 Temmuz itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefona Mi CC9e adını taşıyan ve daha mütevazı özelliklere sahip bir modelin eşlik etmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER