Teknoloji

Xiaomi Mi CC9’un örtüsünü yavaş yavaş kaldırıyor

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon serisi Mi CC, önümüzdeki hafta itibarıyla gözler önüne çıkacak. Serinin ilk üyesinin Mi CC9 olmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Cihaz hakkındaki detaylar hâlâ sınırlı. Ancak Weibo‘da yapılan resmi paylaşımlar sayesinde Xiaomi Mi CC9 hakkındaki bazı önemli bilgileri şimdiden edinmek mümkün oluyor. Bu paylaşımların en yenisinin merkezinde akıllı telefonun ön kamerası bulunuyor.

Xiaomi’nin paylaşımına göre, Mi CC9’da 32 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera bulunacak. Bu ön kamera, gelişmiş bir güzelleştirme moduyla da desteklenecek. Güzelleştirme moduyla cildin doğal dokusunun tekrar canlandırılacağını belirten şirket, “her anın güzelliği kaydedilecek” türünden bir vaatte de bulunuyor.

Bu süslü pazarlama cümlelerinin aslında Xiaomi CEO’su Lei Jun’un daha önce bahsettiği gelişmiş yeni filtreleri tanımladığı söylenebilir.

xiaomi mi cc9Xiaomi Mi CC9 ile gerçek anlamda tanışmak için gelecek haftaya kadar beklemek gerekiyor. Ancak bu süreçte Xiaomi telefonunun önemli özelliklerini sosyal medya üzerinden tek tek açıklayacak gibi görünüyor. Telefonun tüm detaylarının 2 Temmuz’dan önce ortaya çıkıp çıkmayacağı kısa bir süre içinde anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER