FırsatlarManşetler

Xiaomi Mi Band 6 için Türkiye’de satışa çıkar çıkmaz indirim fırsatı

xiaomi mi band 6

Tüketiciler arasında epey popüler olan Xiaomi akıllı bilekliklerinin en sonuncusu olan Mi Band 6 Türkiye’de satışa sunuldu. v gerçekleştirilen bu bileklik Hepsiburada üzerinden satışa sunuldu. Xiaomi Mi Band 6, önceki nesil modelle karşılaştırıldığında ekran boyutu ve fitness özellikleri konusunda dikkate değer ilerlemeler getiriyor.

Xiaomi Mi Band 6 özellikleri

Mi Band 6’da 1.56 inç, AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran 326 ppi piksel yoğunluğu ve 450 nit parlaklık değerine sahip. Saatle birlikte 130’dan fazla saat kadranı da sunuluyor. Bu arada Mi Band 6’nın NFC destekli bir versiyonu da bulunuyor. Ancak bu versiyon Çin için özel olarak çıkarıldı ve Türkiye’ye gelmiyor.

125 mAh kapasiteli pili 14 güne kadar çalışma imkanı sunan Xiaomi Mi Band 6’nın pili, iki saat içinde de yüzde 100 doluluğa ulaşabiliyor. 30 farklı aktivite modu mevcut, bunların arasında dans, zumba, basketbol gibi sporlar bulunuyor. Akıllı saat iPhone ve Android telefonlarla kullanılabiliyor.

Mi Band 6 için 445 TL’lik fiyat veriliyor. Ancak bu ürün Hepsiburada’da 311 TL gibi, yüzde 30 indirimli fiyattan şu anda satılıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER