ManşetlerSatın Alma Rehberi

Spor yapanların ilgisini çekecek; Xiaomi Mi Band 4 indirimde

xiaomi mi band 4 indirim

Xiaomi’nin Mi Band bileklikleri epey ilgi gören giyilebilir ürünler arasında yer alıyor. Xiaomi Mi Band 4 de serinin en son ürünü olarak aynı çizgide ilgi görüyor. Spor yapanlar, sağlıklı yaşama önem verenler veya bu yolda yepyeni bir başlangıç yapmayı düşünenler için dikkat çekici bir Xiaomi Mi Band 4 indirim haberimiz var.

Tavsiye edilen satış fiyatı 299 TL olan Xiaomi Mi Band 4, bugün ve yarın Hepsiburada’da büyük bir indirimle, 179,90 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Böylelikle akıllı saate yüzde 40’a varan bir indirimle ulaşmak mümkün hâle geliyor.


xiaomi mi band 4 Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah

%5 indirim 299,00 TL284,77 TL
SEPETTE %37 179,90 TL

SATIN AL


Xiaomi Mi Band 4’ün özelliklerine baktığımızda; 0.95 inç, 120 x 240 piksel renkli AMOLED ekran, 50 metreye kadar suya dayanıklılık, 135 mAh kapasiteli pil ile tek bir şarjla 20 güne varan çalışma imkanı, Bluetooth 5.0 desteği gibi özellikleri görüyoruz. Türkçe dil desteğine sahip olan bu akıllı bileklik, iPhone veya Android telefona yüklenebilen Mi Fit uygulamasıyla kullanılabiliyor.

Battle rope, koşu, yüzme, bisiklet sürme gibi egzersizlerde Mi Band 4 ile verimli şekilde hareket ve kalori takibi yapabilirsiniz. 7 gün 24 saat nabız ölçümü, hareketsizlik uyarısı, uyku monitörü, alarm gibi bir spor bilekliğinden beklenen özellikler de mevcut.

Xiaomi Mi Band 4, Hepsiburada müşterilerinden 5 üzerinden 4,7 puan almış. Yani kullanıcı yorumları epey uyumlu. Çevremizde bulunan Mi Band 4 kullanıcıları da akıllı saatlerinden memnun görünüyor. Hazır indirimi de bulmuşken, bu fırsat kaçmaz gibi görünüyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER