Manşetler

Xiaomi Mi Band 2 OLED ekranla birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xiaomi mi band 2Xiaomi Mi Band pek parıltılı bir ürün gibi gözükmese de, bu durum popüler bir cihaz olmadığı anlamına gelmiyor. Mi Band ve çocuklar için hazırladığı özel bileklik, Çinli şirketin Fitbit’in arkasından dünyanın en büyük ikinci giyilebilir ürün üreticisi olmasını sağladı. Xiaomi, 0.42 inç OLED ekran barındıran Mi Band 2 ile bu ivmeyi korumayı amaçlıyor.

Xiaomi Mi Band 2 de, tıpkı selefi gibi, kullanıcıların basit hareketlerini takip ediyor, kalp atış hızını ölçüyor ve uykularını izliyor. ADI ivmeölçer barındıran Mi Band 2, suya da dayanabiliyor. Anotlanmış ince butonun eşlik ettiği ekran, atılan adım sayısını ve anlık kalp aktivitesini gösterecek.

xiaomi mi band 2Ancak ekranın eklenmesi, fiyat artışını da beraberinde getiriyor. Xiaomi Mi Band 2’nin yurt dışı fiyat etiketinde 23 dolar yazacak. Bu rakam, Mi Band’e kıyasla 7 dolarlık bir artış anlamına geliyor.

Ekranın varlığı, Xiaomi’nin yeni giyilebilir ürününün pil ömrünü de aşağıya çekiyor. Mi Band’de 30 gün civarında olan pil ömrü, Mi Band 2’de yaklaşık 20 güne iniyor. Yine de, gerçek pil performansının Xiaomi’nin beklentilerinin üstüne çıkması muhtemel gözüküyor.

xiaomi mi band 2Xiaomi Mi Band 2 siyah, mavi, yeşil ve turuncu renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Bileklik Çin’de 7 Haziran itibarıyla satışa sunulacak. Xiaomi’nin yeni bilekliğini ne zaman uluslararası pazara süreceği ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER