Teknoloji

Xiaomi Mi A3 için Android 10 güncellemesi yeniden çıktı

xiaomi mi a3

Geçen yılın ortalarında tanıtılan Xiaomi Mi A3 bir Android One telefonu, yani Android güncellemelerini düzenli ve hızlı biçimde alıyor. Ne var ki, Android 10 güncellemesini epey bekledi. Bu akıllı telefona sahip olanlar Xiaomi’nin güncellemeyi daha geç sunmasıyla ilgili olarak internet üzerinden bir imza kampanyası bile açmıştı.

Mi A3 Android 10 güncellemesinin koronavirüs salgını nedeniyle geciktiği söylemişti. Güncelleme ilk kez dağıtıma çıktığı zaman çeşitli hatalar vardı ve bazı ürünlerde kilitlenmenin de gözlendiği belirtilmişti.

Anlaşılan o ki, Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesiyle ilgili sorunlar çözülmüş olmalı ki, bu güncelleme yeniden dağıtıma çıktı. Güncelleme V11.0.11.0 QFQMIXM versiyon numarasını taşıyor. Kablosuz bağlantı üzerinden dağıtılan bu güncelleme Android telefona sahip olanlara kademeli biçimde sunuluyor.

Güncellemenin boyutunun 1.33 GB olduğu belirtiliyor. Sistem genelinde karanlık mod, navigasyon hareketleri ve gizlilik kontrollerinin de arasında bulunduğu çeşitli Android 10 yenilikleri bu güncellemeyle birlikte geliyor. Umarız bu herhangi bir soruna yol açmaz ve Xiaomi için yeni baş ağrılarına neden olmaz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER