Teknoloji

Xiaomi Mi A2 25 Temmuz’da Madrid’de tanıtılabilir

xiaomi mi 6x
xiaomi mi a2
Xiaomi Mi 6x

Xiaomi Mi A2 henüz resmiyet kazanmasa da, sızıntılar sayesinde telefona ilişkin önemli detaylar şimdiden gün yüzüne çıkmış durumda. Bu sızıntıların sonuncusu telefonun renk ve depolama alanı seçeneklerinin yanı sıra tanıtım tarihini de gözler önüne seriyor.

Son sızıntıya göre, telefonun giriş seviyesi olarak nitelenen modelinde 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunacak. Dileyenler 4 GB RAM’in yanında 64 GB dahili depolama alanı da tercih edebilecek. 128 GB depolama alanı isteyenler ise 4 veya 6 GB RAM’den birini seçebilecek. Söz konusu cihazların hepsi altın rengi, mavi ve siyah renk seçenekleriyle raflarda olacak.

Mi A2’nin temelinde geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan Mi 6x’in olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alüminyum kasa, 18:9 görüntü oranı ve dikey arka kamera modülü taşıması beklenen telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 660 yonga setinin olması öngörülüyor. Android One programı kapsamındaki cihazın kutusundan Android 8.1 Oreo’nun stok versiyonuyla çıkması da kesinleşen özellikler arasında gösteriliyor.

Xiaomi Mi A2 tanıtımı için işaret edilen tarih ise 25 Temmuz. Telefonun tanıtım etkinliğinin İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER