Teknoloji

Xiaomi Mi 9T ufukta göründü

xiaomi mi 9t 10

Xiaomi amiral gemisi serisi içinde çok sayıda seçenek sunmasıyla tanınıyor. Şirket geçtiğimiz yıl standart Mi 8‘in yanında boyutu daha küçük ve işlemcisi daha az güçlü Mi 8 SE ile şeffaf arka panele ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısına sahip Mi 8 Pro’yu da kullanıcıların karşısına çıkarmıştı. Bu yıl ise Mi 9 ve Mi 9 SE‘yi tanıtan Çinli üretici, geçtiğimiz yılki Pro versiyonun yerini de Xiaomi Mi 9T ile doldurmaya hazırlanıyor.

Mi 9T’nin çıkışı için Rusya, Singapur, Tayland ve Tayvan’da gerekli sertifikalar alınmış durumda. Bu da akıllı telefonun küresel bir cihaz olacağı anlamına geliyor.

Mevcut dedikodular telefonun standart Mi 9 gibi Qualcomm Snapdragon 855 işlemci ve 48 megapiksel çözünürlüklü kamera taşıyacağına işaret ediyor. Daha büyük pil, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ise telefonu Mi 9’dan ayıran özellikleri olacak gibi görünüyor.

Xiaomi Mi 9T, çok büyük bir ihtimalle Mi 9’dan daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacak. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusundaki detayları görmek içinse biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER