Teknoloji

Xiaomi Mi 7 ile üst segment için bir seçenek daha sunabilir

xiaomi mi 7Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi için 2018 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2018) hareketli geçecek gibi görünüyor. Barselona’da düzenlenecek etkinlikte Mi Mix 2s adını taşıyan yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanan şirket, üst segment cihaz arayanlar için bir seçenek daha sunacağa benziyor. Xiaomi Mi 7 olarak anılan telefonun teknik özellikleri, bir ekran görüntüsüyle internete sızdı.

Sızan ekran görüntüsüne göre, Mi 7’de 18:9 görüntü oranına sahip 5.6 inç bir ekran bulunacak. Söz konusu ekran 2160 x 1080 piksel FHD+ çözünürlüğe sahip olacak. Bu özellikler, Mi 7’de de Mi Mix 2s’te olduğu gibi uçtan uca ve neredeyse çerçevesiz bir ekranın tercih edildiğini gösteriyor.

Ekran görüntüsü, Xiaomi’nin Mi 7’de de Mi Mix 2s’te olduğu gibi Qualcomm Snapdragon 845 yonga setini seçtiğini gözler önüne seriyor. Sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 630 grafik işlemcisi de barındıran yonga setine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği görülüyor.

Xiaomi Mi 7 de çfit arka kamera taşıyacak

16 megapiksel çözünürlüklü çift lensli arka kamera kurulumu ve 4480 mAh kapasiteli pil de Xiaomi Mi 7’nin özellikleri arasında sayılıyor. Bu özelliklerin doğru olup olmadığını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER