Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Ultra için su altında kutu açma videosu çekti

xiaomi mi 11 ultra

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra, toza ve suya karşı IP68 dayanıklılık sertifikalarına sahip. Bu sertifikanın varlığını biraz daha vurgulamak isteyen Çinli üretici, Mi 11 Ultra için su altında bir kutu açma videosu çekti.

Xiaomi’nin paylaştığı videoda havuza veya su tankına giren bir dalgıç, çalışan bir Mi 11 Ultra’nın kutusunu açarken görülüyor. Geçmişte T-Mobile da Samsung’un suya dayanıklı videoları için benzer kutu açma videoları çekmişti.

IP68 sertifikasına sahip telefon, suyun 1,5 metre altında 30 dakika boyunca çalışmaya devam ediyor. Mi 11 Ultra’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Akıllı telefonun 6.81 inç AMOLED ekranı 1440p çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh pil veriyor.

Mi 11 Ultra’nın vaatlerinin odak noktasında ise kamera deneyimi bulunuyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini Samsung’un 50 megapiksel çözünürlüklü GN2 sensörü üstleniyor. 48 megapiksel 5x periskop kamera ve 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera da sistemi tamamlıyor. Su altındaki kutu açma videosu ise Xiaomi tarafından Mi 11 Ultra için hazırlanmış keyifli bir tanıtım materyali olarak tanımlanabilir.

İLGİLİ HABERLER