Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Pro sızıntısı güçlü ekranı işaret ediyor

xiaomi mi 10 pro plus 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro ile Qualcomm’un Snapdragon 875 işlemcisini kullanacak ilk üreticilerden biri olacak gibi görünüyor. Yeni bir sızıntı, Mi 11 Pro’nun ekran özellikleri konusunda da ipucu veriyor. Buna göre, telefonda 120Hz yenileme hızına sahip QHD+ çözünürlüklü bir ekran bulunacak.

Eğer bahsedilen özellikler sunulursa, Mi 11 Pro ekran konusunda selefi Mi 10 Pro’ya ciddi bir fark atmış olacak. Mi 10 Pro’da 90Hz yenileme hızına sahip 1080p çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Ekranda kamera deliğinin yine sol üst köşede kalacağı ve ekranın kenarlara doğru kavis yapacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Telefonun kamera sisteminde ise köklü yeniliklerden ziyade bazı iyileştirmelerin yapılacağı belirtiliyor.

Qualcomm Snapdragon 875 henüz resmiyet kazanmadığı için Mi 11 Pro’nun diğer özellikleri konusunda şimdiden bir şey söylemek pek kolay olmuyor. Akıllı telefonda Qualcomm’un 120W hızlı şarj teknolojisinin kullanılması ihtimali yüksek görünüyor.

Xiaomi Mi 11 Pro sonrasında şubat veya mart ayında yeni bir amiral gemisi telefon lansmanı daha yapabilir. Bu telefonda da şirketin 80W kablosuz hızlı şarj teknolojisinin kullanılabileceği ifade ediliyor.

İLGİLİ HABERLER