Teknoloji

Xiaomi Mi 11 Lite sızıntısı önemli detayları gösteriyor

xiaomi mi 11 lite

Xiaomi Mi 11’i geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Akıllı telefonun Pro versiyonunun da şubat ayında gözler önüne çıkması bekleniyor. Ancak Xiaomi Mi 11 Lite konusunda bir işaret gelmemişti. Vietnam kaynaklı yeni bir videoyla birlikte bu durum değişiyor.

Bu sızıntıya göre, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 732G işlemci bulunacak. İşlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Düz IPS LCD ekran ise Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunacak. Ön kamera da bu ekranın sol üst köşesine yerleştiriliyor. Telefonun alt çerçevesinin kalınlığı da dikkat çekiyor.

Arkadaki üçlü kamera sisteminin Mi 11’inkinden daha farklı göründüğü göze çarpıyor. Burada 64 megapiksel ana kameraya 8 ve 5 megapiksel sensörün eşlik edeceği belirtiliyor.

8 megapikselin ultra geniş açılı kamera olmasına kesin gözüyle bakılırken, 5 megapiksel kameranın derinlik veya makro sensörü olması bekleniyor.

Videoya göre, Xiaomi Mi 11 Lite mart ayında piyasaya sürülecek. Telefonun başlangıç fiyatının ise 350 dolar civarında olacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER