Teknoloji

Google Play Console kaydı Xiaomi Mi 11 Lite’ın önemli özelliklerini gösteriyor

xiaomi mi 11 lite

Xiaomi Mi 11 Lite bir süre önce sızan fotoğraflarda görülmüştü. Söz konusu fotoğraflar telefonun tasarımını gösterse de, teknik özelliklere ışık tutmamıştı. Daha önceki dedikodularda Mi 11 Lite’ın kalbinde yeni bir Qualcomm Snapdragon işlemcinin bulunacağı belirtilmişti. Ancak akıllı telefonun Google Play Console kaydı farklı bir durumu gösteriyor.

Google Play Console kaydında “Renoir” kod adı ve M2101K9G model numarası görülüyor. İşlemcinin model numarası, çekirdek konfigürasyonu ve saat hızları, Snapdragon 765G’yi işaret ediyor. Bellek konfigürasyonlarının çeşitli olması beklense de, 8 GB RAM seçeneğinin kullanıcıların karşısına çıkması kesin gibi görünüyor.

Google Play Console kaydı bunun dışında başka bir bilgi vermiyor. Ancak daha önceki sızıntılar sayesinde Mi 11 Lite’ın bazı özellikleri biliniyor. 33W hızlı şarj desteğine sahip 4150 mAh pil, 64 veya 128 GB depolama alanı, 6 veya 8 GB RAM de özellikler arasında sayılıyor.

Xiaomi Mi 11 Lite için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Telefona dair dedikoduların ve sızıntıların artması ise tanıtım tarihinin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER