Teknoloji

Xiaomi Mi 10T sızıntısı 108 MP kamerayı doğruluyor

xiaomi mi 10t pro

Xiaomi Mi 10T Pro hakkındaki dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Kısa süre önce sızan canlı fotoğraflar pek net olmadığı için telefonun tasarımını detaylı biçimde görmek mümkün olmamıştı. Ortaya çıkan en yeni görseller ise Mi 10T Pro hakkında çok daha somut bir fikir edinmeyi mümkün kılıyor.

Fotoğraflarda göze ilk olarak büyük arka kamera sensörünün hemen altındaki “108 MP kamera” ibaresi çarpıyor. Daha önceki sızıntılara göre, Mi 10T’nin Pro olmayan versiyonunda 64 megapiksel ana kamera bulunacak.

Fotoğraflara bakıldığında telefonda dörtlü bir kamera sistemi varmış gibi görünse de, telefonun arkasında üç kamera bulunuyor. Sağ üst köşedeki modülün işlevi tam olarak anlaşılmasa da, akıllara gelen ilk seçenek lazer otomatik odaklama (AF) oluyor.

Parmak izi tarayıcısının telefonun sol kenarına yerleştirilmiş olması da gözden kaçmıyor. Telefonun 144Hz yenileme hızına sahip ekranında LCD panelin tercih edildiği ve bu nedenle parmak izi tarayıcısının ekran içine yerleştirilemediği belirtiliyor.

Xiaomi Mi 10T Pro büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 865 Plus işletim sistemiyle gelecek. Mi 10T Pro ve Mi 10T’nin Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER