Teknoloji

Xiaomi Mi 10 Youth tanıtımından önce şık ambalajlarıyla göründü

xiaomi mi 10 youth

Bugün dünyanın dört bir yanındaki Xiaomi tutkunları için önemli bir gün sayılır. Çünkü şirket uzun zamandır beklenen MIUI 12 kullanıcı arayüzünü Xiaomi Mi 10 Youth olarak adlandırılan yeni bir telefonla duyuracak.

Son sızıntılara göre, bu yeni cihaz yakın zamanda gerçekleşen Xiaomi Mi 10 serisi küresel lansmanında tanıtılan Mi 10 Lite modelinin Çin versiyonu olacak. Bu akıllı telefon Çinli mağaza JingDong’un (JD.com) ön sipariş sayfasında görüldü. Ürünün listelenmesiyle birlikte çeşitli teknik özellikler de görüldü. Aynı zamanda çok şık görünen ambalajı da ortaya çıktı.

Açıkça görülüyor ki, Xiaomi bazı Mi 10 Youth ürünlerini fotoğrafı sızan bu kutularda satacak. JD.com’daki ürün sayfasında birkaç fotoğraf var, ancak tüm ürünlerin bu kutularla mı satılacağı, yoksa sadece ilk sipariş verenler için mi bu özel kutunun sunulacağı henüz netlik kazanmadı.

Xiaomi Mi 10 Youth özellikleri neler olacak?

Listelenen özelliklere bakılırsa, yeni cihazda Snapdragon 675G işlemci bulunacak. 4 GB, 6 GB ya da 8 GB RAM ve 64 GB, 128 GB ya da 256 GB depolama alanı seçenekleri listeleniyor. Telefonda Full HD+ çözünürlüklü ve 6.57 inç büyüklüğe sahip, üst kısmında su damlası çentik bulunan bir AMOLED ekran da yer alacak gibi görünüyor.

Telefonun arkasında dörtlü kamera yerleşimi bulunacak. 48 megapiksel çözünürlüklü ana kamera bu grubun başını çekecek. Önde ise damla çentiğin içine yerleştirilmiş 16 megapiksel selfie kamerasını göreceğiz. Bunun yanı sıra 3.5mm kulaklık jakı ve 4060 mAh kapasiteli ve hızlı şarj destekli pil de beklenen diğer özellikler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER