Teknoloji

Xiaomi’den Hepsiburada Redmi S2 kampanyası

xiaomi redmi s2 hepsiburada

Bu yılın başlarından itibaren Türkiye’de doğrudan pazarda yer alan Xiaomi, farklı fiyat noktalarındaki ürünleriyle ilgi görüyor. Şirket, kendi açıklamasına göre, kısa zamanda tükenen stoklarıyla Türkiye’deki tüketicilerin ilgisinin merkezi hâline geldi. Yeni bir kampanya, Xiaomi stoklarını epey zorlayacak gibi görünüyor.

Hepsiburada Xiaomi Redmi S2 indirimi başlıyor. İndirim kapsamında akıllı telefon çok özel fiyatla satın alınabilecek. Kampanya 28 Mayıs günü saat tam 13:00’da başlayacak. Kampanya kapsamında telefonu satın alan ilk 100 kişiye powerbank hediye edilecek. Xiaomi, buna ek olarak, sipariş görselini Facebook üzerinden paylaşıp Xiaomi Türkiye resmi Facebook hesabını etiketleyen ilk 20 kişiye de Mi Band 3 hediye edecek.

16 MP çözünürlüklü ön kameraya sahip Xiaomi Redmi S2’nin kamera performansının bu telefonun ayırt edici özelliklerinin başında geldiği belirtiliyor. Xiaomi Redmi S2 arkasında ise iki kamera bulunuyor. Bunlardan biri 12 MP çözünürlüğünde diğeri ise 5 MP çözünürlüğünde. Yapay zekâ destekli kameranın yüz algılama özelliği ve portre modu da bulunuyor.

Android 8.1 Oreo ile yüklü gelen Redmi S2’de MIUI 9.5 arayüzü de bulunuyor. 3 GB RAM barındıran Android telefonun 32 GB’lik dahili hafızası bulunuyor. 3080 mAh kapasiteli pili de mevcut. Haberi hazırladığımız sırada Hepsiburada fiyatını kontrol ettiğimizde ise, 1299 TL’ye satılmakta olduğunu görüyoruz.

İLGİLİ HABERLER