Teknoloji

Xiaomi Civi 3’ün tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi civi 3

Xiaomi Civi 3 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Çinli üreticiden akıllı telefonun tanıtım tarihi için beklenen açıklama da nihayet geldi. Civi 3, 25 Mayıs’ta dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu renk seçenekleri Gül Moru, Macera Altın Sarısı, Nane Yeşili ve Hindistan Cevizi Grisi adını taşıyor.

Xiaomi tarafından paylaşılan görsellere bakıldığında telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği görülüyor. Bu ana kamerada optik görüntü sabitleme özelliği de mevcut olacak. Yuvarlak kamera modülünün hemen altında dörtlü LED flaş yer alıyor. Ultra geniş açılı lens ve portre kamera da kamera modülünün diğer üyeleri arasında sayılıyor.

Xiaomi’nin yeni telefonunu renk seçenekleri tasarım ve moda alanında da çalışmalar yapan trend öngörü şirketi WGSN ile birlikte geliştirildi. Renk seçeneklerinin üçünde çift tonlu bir arka panelin bulunduğu göze çarpıyor.

xiaomi civi 3

Xiaomi Civi 3 Çin dışına başka isimlerle açılacak

Xiaomi Civi 3 hakkındaki diğer detaylar belirsizliğini koruyor. Akıllı telefonun Çin dışına başka isimlerle açılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER