FırsatlarManşetler

Xiaomi cep telefonlarında 350 TL’ye varan indirim fırsatı

xiaomi indirim
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eğer kendinize yeni bir akıllı telefon satın almayı düşünüyor ya da okula başlayan çocuğunuza yeni bir telefon almayı planlıyorsanız, Amazon.com.tr’nin farklı Xiaomi cep telefonlarında 350 TL’ye varan indirim fırsatına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Kampanya kapsamında Xiaomi veya Poco markalı çeşitli Android telefonlarında indirimler var. Dikkat çeken bir ayrıntı da, kampanya kapsamındaki telefonlarının büyük bir kısmının son bir yıl içinde çıkmış akıllı telefonlar olması. Böylelikle güncel ve fiyat-performans oranı yüksek bir Android telefona daha uygun fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

Fırsat ürünlerine baktığımızda, Poco F3’ün 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı versiyonunun 5100 TL civarında bir fiyattan satıldığını görüyoruz. Poco X3 Pro’yu ise yaklaşık 3750 TL’lik fiyattan satın alabilirsiniz. Xiaomi Mi 11’in 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafızalı versiyonunun iki farklı rengi, 10 bin 500 TL’nin biraz altından ve üstünden satılıyor. Mi Note 10’u ise 5250 TL’nin biraz altındaki bir fiyattan satın alabilirsiniz.

Kampanya kapsamındaki tüm fırsat ürünlerini buradan inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz. Üstelik Amazon Prime fırsatları da bu ürünlerde geçerli.

xiaomi cep telefonlarında 300 tl'ye varan indirim fırsatı

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER