Teknoloji

Xiaomi Black Shark 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi black shark 2

Xiaomi‘nin geçtiğimiz yıl Black Shark markasıyla çıkardığı oyun telefonunun devamını bekleyenlerin bu bekleyişi yakında sona erecek. Çinli üretici, Weibo’da paylaştığı bir afişle Black Shark 2‘nin 18 Mart’ta tanıtılacağını ilan etti. Xiaomi Black Shark 2 hakkında henüz ortada somut bir detay bulunmasa da, akıllı telefona ait olduğu söylenen AnTuTu benchmark testi sonucu cihazın donanımı ve yazılımı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Şu an için sadece telefonun tanıtım tarihi, adı ve Liquid Cool 3.0 soğutma teknolojisine sahip olacağı kesin olarak biliniyor. Ancak AnTuTu’daki bilgilere göre, Black Shark 2’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti bulunacak. Telefon kutusundan Android 9 işletim sistemi yüklü olarak çıkacak.

AnTuTu’daki bilgiler telefonda Snapdragon 855’e 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceğini gösteriyor. Black Shark 2’nin 12 GB RAM’e sahip başka bir versiyonunun varlığına dair işaret ise Geekbench üzerinde gerçekleştirilen bir benchmark testinde görülmüştü. Black Shark 2’yle yaşadığı deneyimi Weibo’da anlatan Xiaomi’nin ürün direktörü Wang Teng Thomas, telefonun “çok serin” ve “çok hızlı” olduğunu belirtti.

xiaomi black shark 2Xiaomi Black Shark 2 tanıtıldıktan sonra Şangay’da kurulacak deneyim alanlarında görücüye çıkacak. Akıllı telefonun ilk olarak nisan ayında Çin’de satışa sunulması bekleniyor. Diğer ülkelerdeki çıkış takvimi konusunda ise şimdilik ortada bir işaret bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER