Teknoloji

Xiaomi, amiral gemisi Xiaomi 14 Ultra’yı 22 Şubat’ta tanıtıyor

xiaomi 14 ultra

Xiaomi, son dedikoduların ardından, şirketin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 14 Ultra’nın 22 Şubat’ta Çin’de yapılacak bir etkinlikte tanıtılacağını onayladı. Telefon, küresel pazarlar için 25 Şubat’ta MWC 2024 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak ve burada Xiaomi, geçen yıl Çin’de tanıttığı Xiaomi 14 serisinin diğer telefonlarını da küresel olarak piyasaya sürecek.

Xiaomi 14 Ultra özellikleri ile ilgili son beklentiler ve dedikodular

Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre, 14 Ultra, kapsamlı bir şekilde yenilenmiş kamera tasarımına sahip. Xiaomi’nin ileri düzey malzemelerini kullanarak detaylara büyük önem veren telefon, basitlikte sürekli değişiklikler arayarak şekil, tutuş ve eklem açısından kapsamlı bir evrim geçiriyor.

Telefon, yenilikçi ve sürükleyici bir mikro eğimli ekran kullanıyor. Daha zarif ve sade bir tasarıma, daha güzel bir gövde ve gövde dağılımına, ve genel olarak daha iyi bir dengeye sahip.

Tamamen sarılı metal çerçeveye sahip olan telefon, ince detaylara sahip. Daha büyük çift taraflı eğim, daha pürüzsüz hatlar ve elinize daha iyi uyan bir yapıya göre tasarlanmış. Ayrıca, daha zarif bir klasik kamera halka tasarımı da sunacak.

Telefonun tam özellikleri ve basın görselleri, bu hafta başında zaten ortaya çıktı. Resmi detayları, telefonun resmi olarak tanıtılacağı önümüzdeki perşembe günü Türkiye saati ile 14.00’te öğrenmeyi planlıyoruz.

İLGİLİ HABERLER