Teknoloji

Xiaomi 13 Ultra nisan ayı içinde tanıtılacak

xiaomi 13 ultra

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Xiaomi 12S Ultra, amiral gemisi telefonlar arasında en iyi kamera deneyimini sunan seçeneklerden biri olmasıyla dikkat çekmişti. Ancak bu telefon Çin dışında satışa çıkmadığı için bu iddiayı küresel ölçekte deneyimlemek mümkün olmamıştı. Xiaomi 12S Ultra’nın takipçisi Xiaomi 13 Ultra için bundan başka bir stratejinin takip edileceği anlaşılıyor.

13 Ultra bu ay içinde tanıtılacak ve küresel ölçekte kullanıcılarla buluşacak. Hem Xiaomi’nin Weibo profilinde hem de Leica’nın Twitter hesabında bu müjde verilirken; Leica’nın paylaşımında telefonun kamerası için iki şirketin birlikte çalıştığı da doğrulandı.

Leica’nın verdiği bilgiye göre, 13 Ultra tamamen kendine özgü ve dünyada ilk kez kullanılan bir kamera sistemiyle gelecek. Yeni bir Summicron lens de bu kamera sisteminin parçaları arasında sayılıyor.

Xiaomi 13 Ultra resmi kayıtlarda boy göstermeye başladı

Akıllı telefon, 2304FPN6DG model numarasıyla Singapur’un telekomünikasyon kurulu IMDA tarafından onaylandı. IMDA’nın kayıtları sadece telefonun 5G, Bluetooth, Wi-Fi ve NFC desteğine sahip olacağını gösteriyor. Ancak uluslararası çıkış için yapılan hazırlıkların gösterilmesi, bu kaydı biraz daha önemli hâle getiriyor.

xiaomi 13 ultra

Xiaomi 13 Ultra için tanıtım kampanyasının önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Bu kampanyada telefonun Xiaomi 12S Ultra’nınkinden de daha büyük olacağı söylenen kamera modülünün ön plana çıkarılabileceği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER