Teknoloji

Xiaomi 12 Ultra cam, suni deri ve seramik versiyonlarıyla gelecek

xiaomi 12 ultra

Xiaomi 12 Ultra, Xiaomi 12 serisinin ilk üyelerinin tanıtıldığı günden bu yana bekleniyor. Serinin küresel lansmanında bu modelin duyurulabileceği konuşulsa da, bu iddia gerçeğe dönüşmemişti. Sızıntılar akıllı telefonun tasarımı konusunda ipuçları verirken, yeni bir dedikodu telefonun materyal ve renk seçeneklerine ışık tutuyor.

Xiaomi geçtiğimiz yıl çıkardığı Mi 11 Ultra modeli için sadece seramik arka panel seçeneği sunmuştu. Çinli üretici 12 Ultra’da ise kullanıcılara daha fazla seçme şansı verecek gibi görünüyor. İddiaya göre; telefon için cam, suni deri ve seramik arka panel versiyonları mevcut olacak.

Cam arka panel için birden fazla renk seçeneğinin sunulması bekleniyor. Seramikte ise seçeneklerin sadece siyah ve beyaz olacağı belirtiliyor. Suni deri arka panelin hangi renklerde olacağı ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

Seramik versiyonun fiyat etiketinde daha yüksek bir meblağ yazacağını tahmin etmek çok zor değil. Seramiğe şekil vermek, cama kıyasla daha zor. Ancak seramiğin dayanıklılığının da daha fazla olduğunu unutmamak gerekiyor.

Xiaomi 12 Ultra için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak sürekli olarak artan söylentiler, telefonun yakında gözler önüne çıkmasının sürpriz olmayacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER