Teknoloji

Xiaomi 12 Ultra’nın arka panel tasarımı ortaya çıktı

xiaomi 12 ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra, sıra dışı bir kamera tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Özellikle kamera adasındaki ikinci ekran, telefona farklı bir hava katmıştı. Görünen o ki, Xiaomi 12 Ultra da selefi gibi farklı bir kamera tasarımıyla bu bayrağı taşımayı sürdürecek.

Yeni tasarımla ilgili ilk ipuçları internete sızan kılıf ve arka panel görselleriyle görülmüştü. Bunları ve diğer sızıntıları derleyen LetsGoDigital sitesi, Xiaomi 12 Ultra’nın arka panelinin 3D konsept taslağını hazırladı.

Ana kamera ve ultra geniş açılı sensörün kamera adasının ortasında ve solunda bulunması bekleniyor. Periskop lensin ise kurulumun alt kısmına yerleştirileceği görülüyor. Dairenin üst kısmındaki dördüncü kameranın ise Uçuş Süresi sensörü olması bekleniyor. LED flaş, ışık sensörü ve PDAF de kamera adasında görülüyor.

Xiaomi ve Leica’nın iş birliği anlaşması yaptığı iddiası geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. Hazırlanan görsellerde de Xiaomi 12 Ultra arka panelinde Leica logosunun bulunması göze çarpıyor. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklamanın da bulunmadığını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER