Teknoloji

Xiaomi 12 sızıntısı arka panel ve kamera tasarımını gösteriyor

xiaomi 12

Xiaomi 12 serisi hakkındaki söylentiler son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Serinin ilk üyesinin 12 Aralık itibarıyla tanıtılacağı söylense de, yeni bir iddia tüm üyelerin resmiyet kazanması için 28 Aralık tarihini işaret etmişti. Telefonla ilgili sızıntıların en günceli, arka panel ve kamera tasarımını gösteriyor.

Kamera adasına yakından bakıldığında büyük deliğin ana kameraya ayrıldığı, iki kameranın da dikey olarak ana sensörün altına yerleştirildiği görülüyor. Kameraların hemen yanında mikrofon ve flaşın bulunduğu da göze çarpıyor.

Kamera ve arka panel tasarımının Xiaomi açısından çok yeni olmadığını belirtmek gerekiyor. Şirket Mi 10T ve Mi 10T Pro modellerinde benzer bir kamera tasarımına yer vermişti. Bu modellerin kamera sistemlerinde ekstra bir yuvarlak olsa da, burada herhangi bir kamera bulunmuyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station da Xiaomi 12 serisinin çıkışı için farklı bir strateji izlenebileceğini belirtiyor. Şirket Mi 11’i tanıttıktan uzun bir süre sonra Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra’yı gözler önüne çıkmıştı. Yeni seride bu durumun değişmesi ve aranın daha kısa tutulması ihtimaller arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER