Teknoloji

Xiaomi 12 Pro tanıtım öncesinde sızan fotoğraflarla görüldü

xiaomi 12 pro

Xiaomi 12 serisi 28 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili cihazlarla ilgili paylaşım ve sızıntılara da hâlâ yenileri eklenmeye devam ediyor. Söz konusu sızıntıların en yenisi, Xiaomi 12 Pro hakkında önemli detayları gözler önüne seriyor.

Weibo’daki paylaşıma göre, Xiaomi 12 Pro’da kullanıcıların karşısına siyah, mavi, yeşil ve mor renk seçenekleri çıkacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi veren 4600 mAh pilin 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da belirtiliyor.

Bunun için telefonda “Peng Pai P1” isimli özel bir işlemcinin bulunması bekleniyor. Sıvı soğutmalı buhar çemberi, Wi-Fi 6 desteği ve dörtlü Harman Kardon hoparlör de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Xiaomi 12 Pro’nun Çin’deki mağazalara dağıtımının başladığı da belirtiliyor. Telefonun göründüğü canlı fotoğrafların paylaşılması da bu iddiayı destekliyor. Söz konusu fotoğraflar Xiaomi 12 Pro’nun daha geniş modülünü gösteriyor. Telefonun yeşil ve mavi versiyonlarında arka panelin mat bir kaplamaya sahip olduğu da fotoğraflarla görülenler arasında yer alıyor.

Xiaomi 12 Pro hakkındaki en önemli bilinmeyen ise fiyat. Akıllı telefonun fiyatı konusunda henüz ortada net bir bilgi bulunmuyor. Bunun için telefonun yarın gerçekleştirilecek tanıtımını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER