Teknoloji

Xiaomi 12 Pro kılıfı telefonun tasarımı için ipucu veriyor

xiaomi 12 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi 12 Pro, önümüzdeki dönemin merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Gizmochina sitesi tarafından paylaşılan ve Xiaomi 12 Pro’ya ait olduğu söylenen kılıf görselleri, telefonun tasarımı konusunda önemli ipuçları veriyor.

Görsellere bakıldığında telefonun kamera çıkıntısının olduğu bölümde beş kesik olduğu görülüyor. Bunlardan üçünün telefonun kameraları için olduğu anlaşılıyor. Diğer ikisinin ise LED flaş ve ekstra sensör için ayrıldığı belirtiliyor. Ekstra sensör hakkında henüz somut bir bilgi gelmiş değil.

Sızan kılıfın ipucunu verdiği tasarım, daha önceki sızıntılardan daha farklı görünüyor. Telefonun arka paneline ait olduğu söylenen görsellerde kamera adasında dört kesik görülmüştü. Bu da LiDAR sensör olduğu düşünülen ekstra sensörle ilgili bir kafa karışıklığı yaratıyor.

Xiaomi 12 Pro için hazırlanan kılıf görselleri, telefonun güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının sağ kenarda olacağını gösteriyor. Ahize hoparlörünün büyüklüğü ise bu parçanın daha güçlü ses deneyimi için ikinci hoparlör olarak kullanılabileceğinin ipucunu veriyor.

İLGİLİ HABERLER