Teknoloji

Xiaomi’den 108 MP kameralı yeni bir telefon daha geliyor

Xiaomi elektrikli otomobil

Biri 64, diğeri ise 108 MP kameralı iki uygun fiyatlı Xiaomi telefona dair haberler geçtiğimiz temmuz ayında gündeme gelmişti. Ancak o günden bu yana söz konusu telefonlara dair bir sızıntı ortaya çıkmamıştı. Bu durum, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yapılan bir paylaşımla değişiyor.

Söz konusu sızıntıda bu iki telefonun kod isimlerini görmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, 108 MP kamerası olan telefonun model numarası da bu sızıntı sayesinde ortaya çıkıyor.

Telefonların kod isimleri Gauguin ve Gauguin Pro olarak geçiyor. Gauguin Pro’nun 108 MP kameralı versiyon olduğu belirtiliyor. Pro olmayan versiyonda ise 64 MP ana kamera bulunuyor.

Gauguin Pro’nun 108 MP kameraya sahip en uygun fiyatlı telefon olacağı iddia ediliyor. Bu da Xiaomi’nin telefonu Redmi markası altında piyasaya sürme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Dolayısıyla standart Gauguin’in da Redmi markası taşıması kuvvetle muhtemel görünüyor.

108 MP kamera taşıyacak yeni Xiaomi telefonuna dair detaylar şimdilik sınırlı. Ancak önümüzdeki günlerde yeni bilgilerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER