Eğlence

Xbox SmartGlass iOS uygulaması güncelleme ile iPhone 5 desteği kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xbox SmartGlass iOS uygulaması güncelleme ile birlikte iPhone 5 ile uyumlu bir görünüme kavuştu. Güncellemeden önce ekranın üst ve alt kısımlarında yer alan boşluklar güncelleme ile ortadan kalkarken, yine aynı güncelleme ile hem iPhone 5 hem de iPhone 4 ve 4S’ler için hatalarda düzeltme yapıldı.

Bu yıl içinde iOS, Windows Phone 8 ve Android için yayınlanan Xbox SmartGlass uygulaması ile kullanıcılar Microsoft profillerine mobil cihazları üstünden erişip, favori oyunlarına dair tüm bağlantıları, videoları ve skorları görebiliyorlar. Kullanıcılar Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonları üstünden Xbox Live ya da Xbox Games’e giriş yaptıkları zaman da yine aynı bilgilere erişebiliyorlar.

Uygulama aracılığı ile Xbox sahipleri doğrudan cihazlarına bağlanarak, sistemde bir sonra gösterilecek videoyu kontrol edebiliyorlar. Xbox’ta ve Windows 8 ekosisteminde bulunan görsel ve işitsel pek çok öge de uygulama içinde bulunuyor. Microsoft böylelikle hangi platform kullanılırsa kullanılsın kullanıcıların fazlasıyla bir deneyim yaşayacağının garantisini veriyor. Uygulama App Store üstünden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

İlgili >> App Store

İLGİLİ HABERLER