DosyaEğlence

Yeni Xbox’ınız için en iyi Game Pass oyunları (2023)

xbox series x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Game Pass’in geniş kütüphanesi, oyun konsolları arasındaki rekabette Xbox konsollara önemli bir avantaj sağlıyor. Aylık fiyatları 29,99 TL ve 44,99 TL olan Game Pass paketleri, Xbox sahiplerine pek çok oyunu çıkar çıkmaz deneme imkanı veriyor. 2023’ü yeni bir Xbox Series X veya S ile karşılayanların deneyebileceği en iyi Game Pass oyunlarından bazılarını sizler için sıraladık.

Dragon Age: Inquisition

Microsoft EA’in oyunlarını EA Play üzerinden Xbox Game Pass’te sunuyor. Bu iş birliği sayesinde Dead Space üçlemesinin, tüm Battlefield oyunlarını, tüm Mass Effect oyunlarını ve Dragon Age: Inquisition’ı Xbox’ta oynamak mümkün oluyor. Son 10 yılın en iyi RPG oyunları arasında yer alan oyunda aksiyon, drama, romantizm, ihanet ve oyunculara kendilerini önemli hissettiren bir karar alma sistemi oyuncuları bekliyor.

Pentiment

Pentiment’te oyuncular 16. yüzyıldan gezgin bir sanatçıya hayat veriyor ve çiftçi köylülerle, yerel tüccarlarla ve tabii ki kiliseyle muhattap oluyor. Oyun boyunca etkisi çok daha ileriye uzanabilen kararlar veriliyor ve bu kararlar hem oyuncuları hem de etraflarındakileri etkiliyor.

Halo Infinite

Halo Infinite sallantılı başlangıcının ardından hak ettiği noktaya gelmiş gibi görünüyor. Hâlâ Xbox ekosisteminin en özel içerikleri arasında yer alan Halo, Infinite ile birlikte uzun süredir beklenen çevrimiçi co-op özelliğini ve çok uzun süredir beklenen Forge modunu getiriyor. Buna ek olarak, The Pit de oyunun çok oyunculu harita rotasyonuna ekleniyor.

Persona 5 Royal

Persona 5 Royal de oyuncular kötü ve aç gözlü yetişkinlerle onların “egomanyak” Zihin Sarayları’nda mücadele ederken, bir taraftan da ergen olmanın getirdiği stres ve kaygıyı yönetmeye çalışıyor. Oyunda renkli ve çekici bir arkadaş ve okul arkadaşı kadrosu bulunuyor. Bu kadro oyunculara ciddi anlamda yardımcı oluyor. Persona 5 Royal’in müziklerinin de eğlenceli olduğunu belirtmekte fayda var.

PowerWash Simulator

PowerWash Simulator temizlik hastalarının seveceği türden bir oyun. Oyuncular ekran başında Xbox kumandasıyla bir şehri tepeden tırnağa temizleyebiliyor. Bir şeyi temizleme hissini son derece iyi yaşatan oyun, bunu yaparken yorgunluk yaşatmamasıyla da keyif veriyor.

Yakuza

Yakuza serisinin tüm oyunlarını Xbox Game Pass üzerinden deneyimlemek mümkün oluyor. Yakuza 0’dan Like A Dragon’a kadar tüm oyunlar Game Pass’te mevcut. Tokyo’da maceradan maceraya koşmanın keyfini yaşamanın en kısa yolu Yakuza oyunlarından geçiyor.

Umurangi Generation

Umurangi Generation’da dünyanın sonunda bir grup gence bir kamera verilince nelerin yaşanabileceğini görüyoruz. Oyunculara kamerayla çekmeleri gereken şeyler için görevler veriliyor ve dünyanın sonunu getirebilecek bir yaratık hikayesi de dolaylı şekilde anlatılıyor.

Titanfall 2

Titanfall 2’nin çıkışının üzerinden 6 yılı aşkın bir süre geçse de, hâlâ en iyilerin arasına girmeyi başarıyor. Zira bu da oyunun iyiliğinden kaynaklanıyor. Xbox Game Pass aboneliği de Titanfall 2’yi deneyimlemeyi mümkün kılıyor.

İLGİLİ HABERLER