EğlenceTeknoloji

Microsoft Xbox Series X oyunları için temmuzda bir etkinlik daha düzenleyecek

xbox series x

Microsoft, yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X‘in başlangıç ekranı animasyonunu gözler önüne çıkarırken, oyun meraklılarına bir müjde daha verdi. Yazılım devi, temmuz ayında Xbox Game Studios tarafından hazırlanan Xbox Series X oyunlarının tanıtımı için bir etkinlik düzenleyecek.

Xbox Series X’te oyuncuların karşısına çıkacak üçüncü taraf oyunlardan bazıları 7 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinlikte duyurulacak. Bu etkinlik için hazırlanan tanıtım videosunda Xbox Series X’in başlangıç ekranı animasyonunu görmek de mümkün oluyor. Yeni başlangıç ekranı animasyonunun mevcut Xbox One X’tekine kıyasla daha az “agresif” olduğu söylenebilir.

Microsoft, Xbox Game Studios imzalı oyunlara dair detaylı bilgiler içinse temmuz ayını işaret etti. Şirketin oyun pazarlamasından sorumlu yöneticisi Jerret West, “Temmuz ayında Xbox Game Studios tarafından geliştirilen inanılmaz oyunlar için daha fazla zaman ayıracağız” ifadesini kullandı.

Xbox Series X’te oyuncularla buluşacak oyunlardan bazılarının çıkışının gecikebileceği daha önce Microsoft tarafından açıklanmıştı. Şirket, bu açıklamaya rağmen, Xbox Series X’in ve Halo Infinite’in 2020’nin sonunda piyasaya çıkması hedefinde bir değişikliğin olmadığını vurguladı.

Xbox Series X oyunlarıyla ilgili ilk bilgiler 7 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikte paylaşılacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER