Teknoloji

Microsoft’tan Xbox Series X için Starfield temalı ve kamuflajlı özel kılıflar geliyor

xbox series x

Microsoft, sınırlı sayıda üretilen özel bir konsol almadan daha farklı bir görünüm isteyen Xbox Series X sahipleri için konsol kılıfları hazırladı. Şirketin çıkarttığı ilk kılıflardan birisi Starfield temalı olacak. Starfield temalı kılıf, ABD’de 18 Ekim’de 49.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Bu konsol kılıflarının Dbrand tarafından sunulan çıkartmalardan farklı olduğunu belirtmek gerekiyor. Kılıflar konsola cırt cırtlı kanca ve döngü muhafazası ile tutturuluyor. Plastik Starfield kılıfı, görüntüsü itibarıyla akıllara Starfield temalı Xbox kumandasını getiriyor. Xbox’ın kıdemli tasarım direktörlerinden Monique Chatterjee, temel dahili konsol bileşenleri, özetlenen erişim paneli ve oyundan ilham alan grafiklerle vurgu yapıldığının altını çiziyor.

Starfield kılıfının dışına işlenen grafiklerin de dokunsal olduğu şirket tarafından vurgulananlar arasında yer alıyor. Konsola temas eden iç taraf ise kumaşla kaplanıyor. Microsoft, 10 Kasım itibarıyla 49.99 dolarlık iki adet kamuflajlı kılıfı da satışa sunacak. Bu kılıflar gri ve mavi mineral renk seçenekleriyle gelecek ve şirketin mevcut Kutup ve Mineral kamuflajlı kumanda seçenekleriyle uyumlu olacak.

xbox series x

Microsoft, Xbox Series X ve Xbox One’da sınırlı üretim konsollarla özelleştirmeye odaklanmıştı

Microsoft, ilk kez bir Xbox konsolu için özel olarak hazırlanmış kılıflar sunuyor. Şirket son olarak Xbox 360 konsol sahiplerine konsolun panelini çıkarma ve konsollarını özelleştirme imkanını sunmuştu. Son yıllarda Xbox Series X ve Xbox One için özel olarak hazırlanmış Xbox konsollarına odaklanan şirket, yeni kılıflarıyla kullanıcılarına özel üretim bir konsol almadan resmi ve özelleştirilmiş bir görünüme sahip olma imkanını sunuyor.

Microsoft, Xbox Seriex X için hazırladığı özel kılıflarla Sony’nin PS5 için sunduğu çıkarılabilir kenar panellerine yanıt veriyor. Sony’nin mevcut PS5 sahipleri için özel kapaklar satmaya başladığını da hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER