Teknoloji

Bang & Olufsen Xbox Series X için üst sınıf ses ürünleri üretecek

xbox series x

Danimarka merkezli lüks ses ürünleri üreticisi Bang & Olufsen, Xbox ile gerçekleştirdiği iş birliğinin duyurusunu yaptı. Bu iş birliği çerçevesinde Xbox Series X için hazırlanan üst sınıf ses ürünleri kullanıcıların karşısına çıkacak.

Bang & Olufsen’den yapılan açıklamada, şirketin oyun ekosistemindeki üst sınıfa hizmet vermeyi istediği belirtildi. Bu da çıkarılacak ürünlerin pek de ucuz olmayacağını gösteriyor. Yeni ses ürünlerinde muhtemelen Xbox’a özel işlevler bulunacak. Bu ürünlerin pürüzsüz bağlantı ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunacağı belirtildi.

Bang & Olufsen’den ürün yönetimi sorumlusu ve başkan yardımcısı Christoffer Poulsen’in imzasıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Oyun endüstrisi son birkaç yılda farklı yaş grupları, cinsiyetler ve ülkeler arasında ciddi ölçüde büyüdü. Bu büyüme trendinin sürmesini bekliyoruz. Teknoloji özellikle oyun alanında hatırı sayılır anlamda gelişti. Ses deneyiminin iyileştirilmesi, bize de bu alanda anahtar bir rol oynama imkanı veriyor. Oyun endüstrisinde de en iyi yaptığımız şeyi yapmak istiyoruz. Büyüleyici bir tasarım ve sağlam işçilikle paketlenmiş olağanüstü bir ses deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.”

Xbox’ın donanım ortaklıklarından sorumlu yöneticisi Matt Kesselring ise konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Bang & Olufsen ile iş birliğine giderek Xbox için üst düzey ses ürünleri sunacağımız için oldukça mutluyuz. Bu ürünler Xbox hayranlarıyla birlikte dünyanın dört bir yanına gidecek.”

Bang & Olufsen tarafından hazırlanan ses ürünlerinin de Xbox Series X ile aynı dönemde satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER