Manşetler

Microsoft’tan Xbox Series S için beklenen doğrulama geldi

xbox series s

Microsoft, Xbox Series S hakkındaki en net sızıntının ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra yeni nesil oyun konsolunun varlığını doğruladı. Xbox Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Series S’in şimdiye kadarki en küçük Xbox olarak yeni nesil bir performans sunacağı belirtildi. Microsoft’un paylaşımında 299 dolarlık fiyat da doğrulandı.

Microsoft’un açıklamaya eklediği görsel, Xbox Series S’i sızıntıdaki görsele kıyasla daha net biçimde inceleme imkanını veriyor. Konsolun inceliği hemen göze çarparken, disk sürücüsünün olmadığı da fark edilen unsurlardan biri oluyor.

Tıpkı sızıntıda olduğu gibi, Microsoft’un paylaşımında da Series S dik dururken görülüyor. Ancak Xbox logosunun duruşu, konsolun temel olarak yatay şekilde durmaya uygun olarak tasarlandığını işaret ediyor.

Microsoft’un paylaşımında Series S hakkında verilen bilgiler bunlarla sınırlı. Şirket yeni konsoluna dair daha fazla bilgiyi yakında paylaşacağını açıkladı.

İddialara göre, hem Xbox Series X hem de Series S 10 Kasım’da satışa sunulacak. Xbox Series X’in ABD’de 499 dolar fiyat etiketiyle satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER