Teknoloji

Xbox One X sızıntısı özel üretim Project Scorpio Edition’ı işaret ediyor

xbox one x project scorpio editionMicrosoft’un yeni oyun konsolu Xbox One X ile ilgili yeni bilgileri Gamescom’da duyurması bekleniyor. Konsolun ön siparişe çıkış tarihi de açıklanması beklenen bilgiler arasında yer alıyor. Ancak internete sızan bazı detaylar, konsolun sürpriz bir versiyonunu işaret ediyor.

Xbox One X Project Scorpio Edition adını taşıyan konsola ait ilk bilgiler, Alman teknoloji mağazaları Saturn ve MediaMarkt’ın internet sitelerinde görüldü. Söz konusu bilgilerin bulunduğu sayfalar daha sonra kaldırılsa da, XboxDynasty.de sitesi bilgileri kayıt altına almayı başardı.

Microsoft’tan henüz bu versiyona ilişkin resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Project Scorpio Edition’ın konsolun orijinal kod adına bir saygı duruşu niteliği taşıdığı söylenebilir. “Project Scorpio” isminin konsolun ön kısmında ve oyun kumandasında yazması, bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Project Scorpio Edition’ın boya işçiliği de özel ellerden çıkacak gibi görünüyor. Oyun kumandasında tamamen siyah tercih edilirken, konsolun nokta nokta boyanmış gibi görünen dokusu da, standart versiyondan farklı bir yerde duruyor.

Xbox One X Project Scorpio Edition kısıtlı sayıda üretilebilir

MediaMarkt’ın sayfasında yer alan “En büyük hayranlar için” ibaresi, Project Scorpio Edition’ın kısıtlı sayıda üretilmesi ihtimalini akıllara getiriyor. Gamescom ile birlikte Project Scorpio Edition’a dair daha fazla detayın ortaya çıkması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER